House Of Prayer
Palvo, Pyydä ja Profetoi
Praise, Pray and Prophecy

Päivin ja öin

Rukous on valtavan suuri ase uskovan suussa. Rukous luo suhteen Jumalaan, mutta on myös valtava esirukouksen työkalu. Kun julistamme Raamatun Sanaa, olemme samaa mieltä Jumalan kanssa, on Jumalalla vapaus toimia rukouksiemme, oman tahtonsa, mukaan. Rukoileva seurakunta on vahva seurakunta. Isä haluaa, että rukouksessa julistamme oikeutta tapahtuvaksi, Hänen tahtoansa näkyväksi tänäpäivänä.

"Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen." Joh. 15:7

Jumala on luonut meistä jokaisesta ylistäjän. Hän on antanut meille paljon ja omilla lahjoillamme saamme palvoa häntä.
Tiedämme, että Taivaassa Jumalaa ympäröi ylistys, joka jatkuu päivin ja öin, ikuisesti. Jos Isän tahdo on, että Häntä ylistetään jatkuvasti, haluamme julistaa, että "Tulkoon tahtosi niin maan päällä, niinkuin Taivaassa". Olemme saaneet sydämellemme rakentaa paikan, jossa voimme yhdessä rukoilla, ylistää ja julistaa oikeutta tässä ajassa.

Maja24


Maja24 on rukouksen ja palvonnan paikka, joka keskittyy ainoastaan Jumalan ylistämiseen ja Jumalan Sananmukaiseen rukoukseen. 
Maja24 on yli seurakuntarajojen toimiva, kristittyjen yhteinen paikka, jossa yhdessä etsimme Isän tahtoa.

Tahdomme olla rakentamassa paikkaa, jossa Jumalan läsnäolon tulta pidetään yllä koko ajan.

3. Moos. 6:6 (Raamatun paikat RK -käännöksen mukaan)
"Tuli palakoon aina alttarilla. Se ei saa sammua."

Tahdomme rakentaa paikan, johon kaikki Jeesuksen seuraajat voivat kokoontua ja jossa Jumala voi löytää itselleen lepopaikan keskellämme.
Ps. 22:4, Jes. 11:10, Jes. 66:1, Ps. 132:8, Ps.132:14

Daavid, jolla oli Jumalan mielen mukainen sydän, näki profeetallisesti Hengessä lopun ajan voimaantuneeseen ja palvovaan sukupolveen, seurakuntaan, jossa Jumala on löytänyt itselleen lepopaikan. Dasvid halusi jo omana aikanaan, Jumalan innoittamana, että koko kansa saisi olla Kaikkivaltiaan läsnäolossa.
N. 40 vuoden ajan Daavidin telttamajassa palvottiin ja ylistettiin taukoamatta yötä päivää. Hänellä oli ilmestys siitä, millaista on Jumalan mielen mukainen palvonta ja rukous. Daavidin majassa, jossa oli Liiton ja Herran läsnäolon arkku, oli tuhansia muusikoita, rukoilijoita ja 288 profeetallista laulunjohtajaa. Palveluvuorojensa mukaan he ylläpitivät taukoamatta, yötä päivää, Kaikkivaltiaan Jumalan palvontaa.

Jeesus opastaa Sanassa meitä rukoilemiseen:

Luuk. 18:7,8
"Eikö sitten Jumala hankkisi oikeutta valituilleen, kun nämä yötä päivää huutavat häntä avukseen. Viivyttäisikö hän heiltä apuaan? Minä (Jeesus) sanon teille: hän (Isä) hankkii heille (srk:lle) oikeuden viipymättä."

Jeesus ohjaa meitä kokosydämiseen Kirkkauden Jumalan palvontaan:

Joh. 4:23
"Mutta tulee aika, ja se on jo nyt, jolloin oikeat rukoilijat palvovat Isää hengessä ja totuudessa, Sellaisia palvojia Isä etsii"

Halutessasi tulla osaksi Maja24 -Rukoushuonetta, ota yhteyttä sähköpostiin info (at) maja24.fi.

Voit myös lähettää meille rukousaiheita sähköpostiin rukous (at) maja24.fi  Ne tuodaan yhteisessä rukouksessa Jumalan eteen aina torstaisin.
Haluamme kunnioittaa niiden lähettäjän henkilösuojaa kaikissa vaiheissa.
Maja24 on osa Tabernacle Revival ministries ry:n toimintaa. Halutessasi olla mukana kehittämässä ja kasvattamassa Maja24:ä katkeamattomasti jatkuvaksi 24/7 rukoushuoneeksi, voit tehdä sen esimerkiksi tulemalla mukaan yhdistykseen kannattajajäseneksi. Saadaksesi lisätietoa mukaan pääsystä, ja jäsenyyteen liittyvistä mahdollisuuksista olla mukana Maja24:ssä jatkuvasti nettiyhteyden kautta, ota yhteyttä sähköpostitse:

Maja24 -rukoushuoneen yhteystiedot:
info(at)maja24.fi

Jäsenmaksujen tili:
FI 05 1032 3000 5506 51
(Tälle tilille vain kannatusjäsenmaksut)

Katso lähetyksiä