Tervetuloa Ilmestysmajan tilaisuuksiin!

Tule saamaan virkistäytymistä ja virvoittumista Pyhän Hengen täyttämään ilmapiiriin. Tule saamaan rukousta ja sanaa tuoreesta ilmestyksestä,jota Isä pyhästä sanastaan on avannut omilleen. Tule kohtaamaan Isä. Tule lepäämään Hänen läsnäolossaan. Anna tämän päivän murheiden ja taakkojen mennä. Anna Isän uudistavan voiman koskettaa sisintäsi. Hän on luvannut kohdata jokaisen, joka odottaa Häntä.

Tule kohtaamaan kanssamme Elävä Jumala Ilmestysmajan profeetallisen ylistyksen ja palvonnan keskelle. Paikkaan, jossa Isän armoistuin saa olla kaiken ylistyksen ja kiitoksen keskellä. Paikkaan, jossa saat vapaasti ylistää ja palvoa kaikesta sydämestäsi vapahtajaamme Jeesusta  laulaen, soittaen, riemuiten ja karkeloiden. Kuinka Isä kaipaakaan lastensa äänen kuulemista. Kuinka Hän odottaa juuri sinua. Hän haluaa vuodattaa tuoreen voitelun ja uuden voimanmurheen sijaan. Ylistyksen vaipan masentuneen hengen sijaan.

 

Uskomme yhteen Jumalaan, jonka ykseydessä on Isä, Poika ja Pyhä Henki. Uskomme myös, että Jeesus Kristus on Jumalan ainoa Poika, joka syntyi maan päälle ihmiseksi neitsyestä, kärsi meidän syntiemme tähden kuoleman ristillä, nousi kolmantena päivänä kuolleista ja on tällä mahdollistanut jokaiselle, joka uskoo Häneen, pääsyn Jumalan yhteyteen maahan vuotaneen verensä kautta.

Uskomme, että ihminen voi elää maan päällä ja iankaikkisuudessa Jumalan kanssa vain uskomalla Jeesuksen sovitustyön henkilökohtaisesti todeksi omassa elämässään. Näin tehdessään ihmisestä tulee uusi luomus, Jumalan lapsi ja perillinen. Hänellä on Isä joka rakastaa.

Uskomme, että Raamatun opettama kaste vedessä on niille, jotka itse ymmärtävät sen entisen elämän ja synnillisen luonnon hautaamiseksi ja uuden elämän aloittamiseksi, sekä julkiseksi Jeesuksen kanssa elämisen tunnustamiseksi.

Uskomme, että Pyhä Henki on niissä, jotka ovat Jumalan lapseksi uudestisyntyneet, ja vaikuttaa opettaen, lohduttaen ja neuvoen kaiken aikaa uskovaa ihmistä.

Uskomme, että Raamatussa mainitut yhdeksän Pyhän Hengen armolahjaa sekä viisitahoinen palvelulahja ovat kaikkia Jumalan omia varten myös tänä aikana.

Uskomme, että uuden Liiton profeetallisuus eri ilmenemistavoissaan on aina rakennukseksi ja kehoitukseksi ja lohdutukseksi.

Uskomme Uudesta Testamentista löytyvään malliin uskovien seurakunnasta - Kristuksen paikallisesta ruumiista, joka perustuu ennen kaikkea keskinäiseen yhteyteen ja rakkauteen, yhteydessä rakentumiseen sekä toinen toistensa kunnioittamiseen.

Uskomme Raamatun mukaan, että ihmeet ja merkit seuraavat niitä jotka uskovat: ihmiset pelastuvat, sairaat paranevat, ihmiset vapautuvat siteistä ja riippuvuuksista ja monenlaiset Jumalan antamat merkit todistavat kaikille Hänen voimansa, Henkensä ja kaikkivaltiutensa todellisuutta.

Uskomme, että Jumalan todellisuudessa eletään koko ajan kaikissa elämän tilanteissa ja samalla kasvetaan Raamatun mukaisessa Hengen hedelmässä oman tahtomme vähentyessä elämässämme ja Jumalan tahdon vaikutuksen lisääntyessä jatkuvasti, sen mukaan kuin annamme Pyhälle Hengelle luvan muuttaa meitä.

Uskomme, että Raamattu kokonaisuutena on Jumalan ilmoitus meille Hänen tuntemisekseen sekä ohjeistus Hänen tahtonsa täyttymiseksi meidän elämässämme. Siksi haluamme noudattaa Raamatun opetuksia olemisessamme, toiminnassamme, opetuksessamme ja omassa elämässämme.